Tekstianalyysi

60,00  sis. alv. 24 %

Tekstinalyysi erittelee selkeästi tekstissä ilmenevät ongelmat ja tarjoaa ehdotuksia niiden korjaamiseksi – puuttumatta taiteelliseen sisältöön. Saat tekstiisi työkaluja, joita voit hyödyntää myös tulevissa teksteissäsi. Itse päätät, miten haluat niitä käyttää.

Kun haluat tekstisi analysoitavaksi, toimi näin:

 1. Maksa tekstianalyysi Musiikkikadun verkkokaupassa.
 2.  Kirjoita Kassa-sivulla lisätietokenttään biisisi nimi.
 3.  Siirry osoitteeseen https://diomedia.fi/tekstianalyysi/
 4. Lähetä teksti saatetietoineen.
 5. Saat analyysin sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa

Käytettävissä ovat kaikki Visma Pay -maksunvälittäjän tarjoamat maksuvaihtoehdot, joten voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai osamaksulla.

Lue tarkempi kuvaus alempaa.

Tökkiikö tekstin tekeminen? Ei etene? Tai onko tekstisi valmis, mutta jokin vain puuttuu? Oikea tunne ei välity? Kavereiden ja äidin mielestä on hyvä, muttet itse ole tyytyväinen?

Nämä ovat tuttuja ongelmia jokaiselle biisintekijälle, ja kertovat siitä, että olet kehittymässä. Ja oletkin jo niin pitkällä, että vaikket osaa ongelmaa ratkaista, havaitsit sen kuitenkin itse. Onnea! Aloittelija olisi ollut sille sokea.

Tekstianalyysi on loistava keino selvittää, missä vika piilee. Ja nimenomaan piilee. Omalle tekstille sokaistuu helposti, ja ilmiselvätkin ongelmat läpäisevät seulamme. 

Analyysi erittelee selkeästi tekstissä ilmenevät ongelmat ja tarjoaa ehdotuksia niiden korjaamiseksi – puuttumatta taiteelliseen sisältöön! Älä siis pelkää: Kukaan ei tule sörkkimään sinun rakasta lastasi. Saat tekstiisi työkaluja, joita voit hyödyntää myös tulevissa teksteissäsi. Itse päätät, miten haluat niitä käyttää.

Kenelle tekstianalyysi sopii?

Sellaisille kirjoittajille, jotka

 • haluavat kehittyä lisää
 • ovat jo valmiita kuulemaan palautetta tekstistä
 • ovat halukkaita kehittämään omaa tekstiään

Kuka tekstini analysoi?

Lauluntekijä Timi on tarkkanäköinen tekstivalmentaja. Timi löytää nopeasti tekstien ongelmat ja osaa viestiä ne selkeästi. Hän tekee työkseen myös viestintää.

Hinta ja ehdot

Normaalipituisen laulutekstin analysointi maksaa 60 €. Mikäli teksti veisi pituutensa tai esim. erikoissanastonsa vuoksi normaalia pidemmän ajan, otamme yhteyttä ennen analyysin tekemistä.

Analyysi sisältää yhden kysymys/tarkennus-kierroksen, jolla voit esittää kysymyksiä, mikäli analyysissä olisi jokin vaikeaselkoinen kohta.

Kun haluat tekstisi analysoitavaksi, toimi näin:

 1. Maksa tekstianalyysi Musiikkikadun verkkokaupassa.
 2. Kirjoita Kassa-sivulla lisätietokenttään biisisi nimi.
 3. Siirry osoitteeseen https://diomedia.fi/tekstianalyysi/
 4. Lähetä teksti saatetietoineen.
 5. Saat analyysin sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa

Palautteita Timin tekstianalyyseistä:

Timi on antanut teksteihini hyviä näkökulmia ja teräviä havaintoja. Hän antaa rehellistä ja rakentavaa palautetta, jonka avulla olen saanut hiottua lyriikoistani parempia. – Veera R.

Timin ammattitaidon avulla sain terävöitettyä kappaleiden tekstejä. Lyriikoiden tarkastelu yhdessä avasi paljon uusia näkökulmia. Sain samalla myös uusia tärkeitä työkaluja kirjoitusprosessiin. Suosittelen Timin ammattitaitoa lämmöllä. – Anni S.

Pyysin Timiltä apua, kun olin umpikujassa kappaleeni sanoituksien kanssa. Timi analysoi sen hetkisen tekstini ja selitti hyvin selkeästi tekstin ongelmakohdat ja ristiriidat, sekä antoi loistavia ideoita ja vaihtoehtoja, miten tekstiä voi erilaisilla tavoilla sekä kehittää, että selkeyttää, mutta kuitenkin niin, ettei puuttunut liikaa kappaleen kontekstiin.  Nyt olen lopputulokseen erittäin tyytyväinen. – Samu K.

​Timi poimi tekstistäni nopeasti asioita, joihin keskittymällä pystyin työstämään siitä paremman. Hienoa oli, ettei hän antanut suoria vastauksia, vaan nosti näkökulmia esille, ja sain itse vastata lopullisesta toteutuksesta. Timin palaute on positiivista ja rakentavaa. – Tuomas H.

 

Scroll to Top