Kirjoittajat

Mari

Mari on laulaja ja Musiikkikadun perustaja.  Hän valmistui v. 2019 Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta, jossa opiskeli managerointia. Nyt hän haluaa auttaa muitakin löytämään vastauksia kysymyksiin, joita uraansa aloittavat lauluntekijät ja artistit pohtivat.

Mari uskoo, että yhdessä tekemällä ja taidot yhdistämällä pääsee parhaiten eteenpäin myös musiikkiuralla. Lue Marin tarina tästä.

Kerro, missä musiikillisissa asioissa tarvitset neuvoja tai apua. Voit myös ehdottaa yhteistyötä, jos sinäkin haluat auttaa Musiikkikadun blogin lukijoita. Palautelomakkeelle tästä

Musiikkikadun Mari

Sanna

Sanna on Musiikkikadun ystäväblogaaja, sanoittaja ja web-suunnittelija.

Hän vaihtoi runojen kirjoittamisesta laulujen sanoituksiin 2011.

Tie on ollut Sannan mukaan mutkikas mutta rikas. Kaikkea on koettu, opittu ja opiskeltu mm. Heon Lauluntekijälinjalla ja Ikaalisten Musiikkituotannon ammattitutkinnossa.
Sanna kirjoittaa suomenkielisiä sanoituksia.

Musiikkikadulla Sanna kokee tärkeäksi
auttaa lauluntekijöitä purkamaan niitä esteitä, jotka ovat sanoittamisen tiellä.
Muut aiheet joista hänellä on kokemusta ja näkemystä:
Verkkosivut ja niiden toteutus tai teettäminen
– Brändäys sosiaalisessa mediassa

Sanna, Musiikkikadun ystäväbloggaaja

Krissi

Kristiina ”Krissi” Treganna on 2021 Englannista Suomeen paluumuuttanut laulaja-laulunkirjoittaja.

Krissi, joka sanoo musiikin olevan elämänsä ensimmäinen ja suurin rakkaus, muistaa elävästi kirjoittaneensa ensimmäisen laulunsa pikkutyttönä keinuessaan pihakeinussa, Hyvinkään Paavolassa.
Vuodesta 2016 hän on julkaissut monen tyylistä musiikkia striimausalustoilla sekä englanniksi että suomeksi, lukuisissa projekteissa, useiden eri yhteistyökumppanien kanssa. Näistä tunnetuin on varmaankin vuodesta 2019 retrohenkistä suomipoprockia julkaissut, keulakuvansa nimellä kulkeva bändi.

Kirjoittajakokemusta Krissillä on paitsi laululyriikoiden kirjoittamisesta itselleen ja muille, niin myös konserttiarvostelujen kirjoittamisesta englantilaiselle Louder Than War- verkkojulkaisulle, sekä
promokirjeiden, Spotify biojen ja pitch-tekstien sekä muiden markkinointimateriaalien luomisesta eri
artisteille. Hän kirjoittaa yhtä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja kääntäessään laululyriikkaa nauttii hakiessaan sanoillaan biisiin oikeaa rytmiä ja tunnelmaa, alkuperäistä tarinaa kadottamatta.

Musiikkikadulla Krissi on verkostoitumassa sekä etsimässä iloa, rentoutta ja yhteisöllisyyttä jatkuvaan luovaan säveltämiseen ja kirjoittamiseen. Voit olla häneen yhteydessä, jos trvitset apua
laulutekstien tuottamiseen tai käännösteksteihin liittyvissä asioissa krissi.treganna@tutanota.com

Krissi Treganna
Oppaan tilauskehote